В периода 01.06 – 04.06.2022 Аеро Вижън ЕООД взе участие на международното изложение за отбранителна техника и услуги „ХЕМУС“!

На щанда на нашият доверен партньор- Технически Университет София, катедра Въздушен Транспорт, Аеро Вижън ЕООД представи различни решения за дистанционен мониторинг и наблюдение с помощта на Безпилотни Летателни Апарати (БЛА), изцяло проектирани и произведени в България.

Интереса към съвременните технологии в сферата на БЛА на ХЕМУС 2022 е изключителен, като Аеро Вижън ЕООД може да предoстави различни технологични решения за откриване и следене на цели на сравнително голямо разстояние (от 2-3 км) в различни метеорологични условия денем и нощем; откриване, локализиране и картиране на различни видове боеприпаси и взривни вещества; търсене и спасяване и различни индустриални приложения, като изграждане на 3D модели на терена, обследване на соларни паркове с термо камера и редица други.

Като логичен епилог на изложението, Аеро Вижън ЕООД предостави и БЛА на партньори от изложението за извършване на тестове за детектиране и отнемане на контрол на БЛА. В следствие на тези тестове, продуктите, предоставени от Аеро Вижън ЕООД се доказаха като изключително устойчиви и надеждни на смущения и подавяне на радиоуправлението, както и с ниска радио забележимост.