От 1974 г. Mejzlík Propellers s.r.o. разработва и произвежда витла с най-високо качество. Това не е просто друг производител на витла, заедно със своите партньори, Mezjlik работи в близък контакт за постигане на целите на всеки краен клиент и ще гарантира, че ценната му платформа ще бъде безопасна по време на работа.

Във времето, Mezjlik е произвеждал витла за много видове платформи. Било то мултикоптер, самолет с фиксирано крило, VTOL или друг иновативен тип платформа.

От дизайна, 3D моделирането, професионалните CFD симулации, осигуряването на високо качество и якостното оразмеряване, Mejzlík Propellers s.r.o. успя да разработи и пусне на пазара съвременни витла с висока ефективност и изключителна надеждност с военно качество.

Сред клиентите и световноизвестните производители, използващи витла Mezjlik днес, са Martin UAV, Percepto, Aeronautics и много други частни и корпоративни клиенти.

В момента Аеро Вижън ЕООД е признат като единствения официален дистрибутор на Mezjlik Propellers s.r.o. за България и търсим бъдещи възможности за съвместна работа с любители, професионалисти и магазини.