Аеро Вижън ЕООД ще вземе участие на международното изложение в Солун, Гърция!

В периода от 9-ти до 17-ти септември 2023 в Павилион 13, щанд B6, Аеро Вижън ЕООД ще представи най- новите и иновативни продукти, разработени в компанията, както и специализирано оборудване на водещите в света производители на камери и лазерни скенери, като Gremsy, Workswell и Geosun.

Международният панаир в Солун, основан през 1926 г., е институция. Това е утвърдено изложбено събитие, което отразява както вътрешните, така и международните тенденции и импулс на предприемачеството. Той също така е домакин и организира разнообразни развлекателни събития по време на 9-дневния празник.

87-ият TIF, който ще се проведе във време на значително пренастройване както на национално, така и на глобално ниво, ще предложи нови пазарни предложения за технологии, иновации и опазване на околната среда, както и образование, стартиращи фирми и електронно управление. Това ще отразява социално-икономическите реалности на днешната страна. Развлекателният аспект на TIF също е подсилен от многото събития и трибуни, които ще привлекат хора от всички възрасти.

Заповядайте!