На 10 февруари 2020 г. Аеро Вижън ЕООД подписа договор за дистрибуция на термо камери за България от лидера на решения в областта – Workswell.

Workswell е централноевропейска компания със седалище в Чешката република (ЕС) и създадена през 2010 г. Компанията е фокусирана върху областта на безконтактните камери за измерване на температура, системи и решения и оптични системи за следене движението на различни газове.

Продукти и системи от Workswell се използват в производствения процес на много европейски производители на автомобили. Ако карате скорошен модел от BMW, Skoda, Renault и Kia, вероятно системите за термично изображение на Workswell са били използвани за производството на някои от компонентите на вашия автомобил. Със сигурност, Workswell има и много клиенти извън индустрията за производство на автомобили. За да назовем някои от тях: Bosch, Honeywell, Tesco, Heineken, Kofola, IKEA, Net4Gas, Semikron, ArcelorMittal, както и много други компании с различна големина и фокус.

Продуктите на Workswell също се използват успешно в университети и изследователски организации по целия свят. И ние работим успоредно с Workswell, за да доставим върховите им продукти и да развиваме различни технологии. Списък на клиентите на Workswell са например Масачузетския технологичен институт, Университета Джон Хопкинс, Еврейския университет в Йерусалим, Политехническата академия в Лозана, Технологичният институт в Джорджия и например Департамента за инженерни изследвания на армията на САЩ.